Välj en sida

I’m not entirely sure what you mean by “kärleksveckan”, as the term is not familiar to me. However, based on my understanding of Swedish language, “kärlek” means “love” and “veckan” means “week”. Therefore, I would assume that “kärleksveckan” refers to a week-long celebration of love or affection.

Yes, ChatGTP lyckades fånga vad Kärleksveckan står för. 😀 Och den 25 mars-2 april är det dags för en hel vecka i kärlekens tecken här i Motala. Den hjärtfyllda veckan firas för 24:e gången, och givetvis är vi på Bona med. Den 28:e mars är du välkommen till oss för att fika i Kärlekscaféet, gå på sångworkshop eller varför inte testa att ställa egna frågor till ChatGTP? Det är ett axplock av de aktiviteter vi anordnar i våra nya lokaler i Motala city.

Hela vårt program för den 28 mars:

Kärlekscafé: kl. 15.00-19.00

Sångworkshop: kl. 17.00-17.45

Körskolan anordnar konsert: kl. 18.00

Testa stolsyoga: kl. 15.15 och kl. 16. Varje yogapass är 30 min

Prata odling och kika in vår odlingsstation: kl. 15.00-19.00

Testa Chat GTP: kl. 15.00-19.00

Kärleksveckan är ett viktigt arrangemang och speglar det vi på Bona arbetar för att uppnå varje dag: ett inkluderande samhälle där vi värnar om, och respekterar varandra, hur olika vi än må vara. I år har vi också möjligheten att bjuda in Motalabor till vårt nya hem, och det ska bil jätteroligt! Välkommen till oss!