Välj en sida

Vi fick ett brev från en av våra deltagare, där hon skriver om sitt år på teaterkursen.

”Jag kom hit vid mitten av Augusti förra året och kände nästan ingen alls. Ja självklart så lärde jag känna dom som jag fiyttade in i kollektivet med lite grann dagen innan första skoldagen. Första skoldagen var verkligen en pirrig och lite skrämmande dag. Massor med nytt folk och nya ansikten.

Jag har under många år haft svårt och få kontakt med människor på egen hand. Oftast har jag fått vara med andra när jag skulle träffa nya ansikten men den här gången var jag på egen hand om det. Och vem hade då kunnat tro att just den lilla utmaningen skulle leda till ett av det bästa som någonsin hänt i mitt liv?

Jag har inte bara utvecklat mina teaterkunskaper. Jag har samtidigt utvecklats som person. Det här är verkligen inte bara en skola. Det är en plats som verkligen vet vad vänskap betyder. Här möts alla med leenden och öppna armar. Här spelar det ingen roll hur olika man är. Hur man ser ut, vartifrån man kommer, hur den personen är. Vi finns här för varandra i vått och torrt.

Jag har aldrig mött en skola som är så öppna för varann som den här är. Det är en magisk plats. Fylld av gemenskap, värme, kramar och familj. Och här kan man verkligen kommunicera med varandra även om vi talar olika språk. Jag har fått så mycket fint från er. Nya erfarenheter, mer öppenhet för nya människor, fantastiska vänner, en fin bror och ett minne för livet.

Jag berättar verkligen från hjärtat nu att den här skolan kommer länge hålla mig kär. Tack allihopa. Tack så mycket för ett fantastiskt år med er. Stort lycka till och mycket kärlek till er framöver. Vi ses säkert nån mer gång.”

Mvh Viola Torlamb fran teaterkursen