Välj en sida

Snart kommer den alltid lika tankeväckande Troed Troedsson att prata hos oss igen, och du är varmt välkommen att lyssna. Tillsammans med Tillväxt Motalas branschråd IT & Kommunikation så håller vi en utomhus-afterwork 11 juni. Troed kommer att prata på temat Framtiden kom plötsligt! som du kan läsa mer om nedan.

Med tanke på rådande omständigheter kommer Troed att föreläsa via länk. Antalet fysiska platser begränsas till ungefär 30 och blir intresset större så går det bra att följa via länk. Matiga mackor och öl/vin/mineralvatten serveras förpackade och vi sitter med stora avstånd till varandra. Stationer med handsprit kommer finnas på plats.

Plats
Vi håller till på Dalgatan 26 i Motala, i trädgården utanför Bona folkhögskolas kollektivhus.

Tid
17:00 – matig macka och valfri dryck
17:30 – föreläsning ca 1,5 h
19:00 – eftersnack

Anmälan
Evenemanget är kostnadsfritt och du kan anmäla dig här.

Troeds ord om föreläsningen 
“Kriser ställer krav på förändring och vi väljer strategi. Skall vi ”övervintra” eller ”uppgradera”? Att uppgradera betyder att vi utnyttjar tillfället för att ställa om våra verksamheter, affärer och tjänster på ett sätt som vi ändå skulle ha gjort, bara lite snabbare, effektivare och mer genomgripande än annars.

En viktig faktor i en sådan utveckling är digitalisering. Digitalisering handlar nämligen inte bara om teknik utan framför allt om att förändra sin, och sina kunders, syn på vad verksamheten egentligen går ut på samt hur den bedrivs. Troed Troedson har i mer än 20 år arbetat som konsult och föreläsare i frågor kring framtid, strategi och just digitalisering. Ofta i förändringsprojekt som sträcker sig över lång tid. Det som nu händer, säger Troed, är egentligen bara samma sak men med ett väldigt mycket snabbare förlopp.”

Varmt välkomna!