Välj en sida

Är du vår nya kollega? Läs platsannonsen här och hör av dig om du vill veta mer!

Undervisningen sker främst på våra allmänna kurser, motsvarande grundskole- och gymnasienivå i matematik 1–4. Det finns möjlighet att kombinera matematik med andra ämnen, beroende på kompetens och erfarenheter. Tjänsten är i huvudsak förlagd i Motala men i takt med att samhället digitaliseras förändras även vi; det möjliggör att du kan arbeta på distans. Arbetsformen bestämmer vi tillsammans utifrån dina och våra förutsättningar och önskemål. Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning i sex månader. Omfattningen är antingen heltid eller deltid, beroende på dina önskemål och våra behov.

Tillträde: 16 augusti eller vid överenskommelse.

Om dig

  • Du är behörig folkhögskollärare eller har lärarexamen eller motsvarande förvärvade kunskaper och erfarenheter, med inriktning matematik
  • Du har goda erfarenheter av digitala verktyg och distansundervisning
  • Du är deltagarfokuserad
  • Du förstår ledarskap och coachning
  • Du har självtillit – och vågar visa det
  • Du är prestigelös och vill gärna tänka nytt
  • Du tror att olikheter berikar och ger nya perspektiv
  • Du har integritet och ett samhällsengagemang

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
Välkommen att söka tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till rektor Anneli Dahlqvist via e-post: anneli@bona.nu
Ange gärna löneanspråk och andra eventuella önskemål.
Bona tillämpar kollektivavtal (Branschavtal Folkhögskola).

Kontakt:
Anneli Dahlqvist
Rektor
070-774 53 62
anneli@bona.nu

Facklig representant, Förbundet Folkhögskollärarna
Mats Kindell
072-580 63 84
mats@bona.nu

Om oss
Bona är en skola med hjärta, kunskap, värderingar och samhällsengagemang. Hos oss går utbildning och medmänsklighet hand i hand och vi höjer gärna vår röst för att göra samhället lite bättre. Vi följer med varje deltagare på en resa, med fokus på en personlig och kunskapsmässig utveckling. Vi vill ge förutsättningar för att våra deltagare ska stå starkt rustade för framtiden, oberoende bakgrund, erfarenheter och förutsättningar.

Som folkhögskola har vi stor frihet att snabbt ställa om eller förnya oss när omvärlden förändras. Vi är ständigt på tå för att förutse, förstå, förklara, debattera, utforska och påverka. Alla våra lärare har erfarenheter av tidigare arbete och har djupa ämneskunskaper, ofta i flera ämnen.